Представники кафедри ІГД розповіли студентам прикарпатського коледжу про навчання в Інституті геодезії

Кафедра інженерної геодезії Львівської політехніки
Фото з профорієнтаційного заходу

Під час візиту в Прикарпатський фаховий коледж лісового господарства та туризму в рамках проєкту «Чисті ріки» доцент кафедри інженерної геодезії Львівської політехніки Ігор Бубняк і студентка третього курсу Катерина Бойко зробили доповідь про навчання в Інституті геодезії.

Гості розповіли студентам коледжу про Інститут, який є підрозділом Національного університету «Львівська політехніка», подали історичну інформацію про викладання геодезії та розвиток відповідних кафедр, включаючи важливі дати та події, описали структуру ІГДГ, який включає шість кафедр: геодезії, картографії та геопросторового моделювання, інженерної геодезії, кадастру територій, фотограмметрії та геоінформатики, вищої геодезії та астрономії.

Майбутні абітурієнти дізналися про спеціальності, за якими можна здобути вищу освіту в Інституті геодезії, а також про можливі місця працевлаштування випускників.

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу