Представники кафедри фінансів взяли участь в обговоренні синергії науки, освіти і бізнесу на бізнес-форумі

Кафедра фінансів Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заходу

Міжнародний бізнес-форум – це унікальний майданчик для відкритого обговорення і розробки перспективних напрямків та дієвих форм партнерства університету і бізнесу.

Щорічне обговорення трендів розвитку фінансової системи, синергії науки, освіти і бізнесу для удосконалення, оновлення освітніх програм магістерського і бакалаврського рівнів спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування» на Міжнародному бізнес-форумі «Наука-Бізнес-Освіта: стратегічне партнерство» з роботодавцями, вельмишановною науковою спільнотою перевіряє освітні програми на узгодженість програмних результатів із фаховими компетентностями.

Результати доповідей і дискусій цього форуму завжди враховують під час оновлення освітніх програм у Національному університеті «Львівська політехніка», зокрема на кафедрі фінансів Інституту економіки і менеджменту, представники якої взяли участь у цьому заході.

Відтак, такі обговорення серед академічної спільноти і стейкхолдерів допомагатимуть і надалі готувати у Львівській політехніці професіоналів з урахуванням сучасних вимог до здобувачів вищої освіти на вітчизняному і міжнародному ринках праці.