Хто вміє програмувати, може вже працювати: представники ІТ-компанії SoftServe зустрілися зі студентами ІТРЕ

Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
на лекції

Представники ІТ-компанії SoftServe зустрілися зі студентами ІТРЕ й розповіли їм про особливості роботи компанії, а також про те, які фахівці їй потрібні та які є вимоги до кандидатів.

На зустріч прибули маркетологи Зеновій Павток і Ксеня Балук. Ця комп’ютерна фірма успішно розвивається вже 24 роки. Заснована у Львові, однак розвинулася у дев’яти країнах світу. За той час вона здійснила понад 3500 проектів для понад 150 провідних світових компаній. Її професіонали працюють у різних сферах ІТ.

Позаяк компанія розвивається, то постійно потребує нових працівників, на сьогодні найбільше програмістів. Особливість SoftServe в тому, що туди без застережень беруть студентів, здебільшого від третього курсу. Для цього їм доведеться скласти тести з програмування та англійської мови, яку треба знати на рівні не нижчому, ніж Intermediate. Початківці мають можливість три місяці навчатися в ІТ-академії і згодом зростати кар’єрно.

Під час зустрічі студенти не лише уважно слухали, а й активно ставили запитання: чи можна вже на другому курсі працювати в SoftServe, чи важливо мати диплом і чи диплом магістра має переваги над дипломом бакалавра.

Представники ІТ-компанії SoftServe зустрілися зі студентами ІТРЕ Представники ІТ-компанії SoftServe зустрілися зі студентами ІТРЕ Представники ІТ-компанії SoftServe зустрілися зі студентами ІТРЕ Представники ІТ-компанії SoftServe зустрілися зі студентами ІТРЕ Представники ІТ-компанії SoftServe зустрілися зі студентами ІТРЕ