Представники Інституту енергетики та систем керування провели профорієнтаційну роботу в місті-супутнику Рівненської АЕС

Кафедра теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій
Фото з профорієнтаційного заходу

З ініціативи Рівненської АЕС 17 квітня у Палаці культури імені Лесі Українки міста Вараш відбулася зустріч здобувачів освіти старших класів закладів загальної середньої освіти та профтехучилища РАЕС із представниками профільних для атомної галузі закладів вищої освіти.

Інститут енергетики та систем керування Національного університету «Львівська політехніка» взяв активну участь у цьому профорієнтаційному заході. Викладачі кафедри теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій і кафедри електроенергетики та систем управління презентували учнівству Львівську політехніку й надали літературу, де можна дізнатися більше про енергетичні спеціальності, а також розповіли про можливість навчання за тристоронніми договорами «заклад вищої освіти – РАЕС – студент».

Докладніше – на сторінці Рівненської АЕС у соцмережі Фейсбук.

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу