Представники ІНПП у рамках міжнародної мобільності відвідали Вищу Школу Лінгвістичну в Ченстохові

Кафедра КМП Львівської політехніки
Представники ІНПП відвідали Вищу Школу Лінгвістичну в Ченстохові

У рамках міжнародної академічної мобільності викладачі кафедри конституційного та міжнародного права Національного університету «Львівська політехніка» пройшли міжнародне стажування та взяли участь у Міжнародній конференції на тему «The innovative methods and technologies of teaching: the newest in the european educational practice».

Конференцію організовувала Вища Школа Лінгвістична у місті Ченстохова, Республіка Польща. Розглядали теми, пов’язані з сучасним освітнім процесом та місцем викладача у цьому процесі. Досвідчені лектори описували проблеми, з якими довелось зіткнутись вищій європейській освіті, а також пропонували успішні шляхи їхнього подолання, виходячи з власного досвіду.

Загалом працівники кафедри, зокрема професор В.Б. Ковальчук, асистент М.С. Пивовар, асистент Я.І. Грабчук, мали можливість не тільки підвищити свої професійні навички, а й збагатитися культурно та духовно, оскільки в рамках міжнародної конференції було організовано низку різноманітних екскурсійних програм. Львівські політехніки вдячні за неоціненний досвід, який безумовно сприятиме покращенню освітнього процесу.

Представники ІНПП відвідали Вищу Школу Лінгвістичну в Ченстохові