Представник Львівської політехніки провів панельну дискусію щодо загальних тенденцій докторської підготовки

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти
Фото із заходу

6–10 лютого 2021 року відбулася очна частина програми «Акредитація освітніх програм третього рівня вищої освіти. Дослідницька доброчесність» від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Подія проходила у смт Славському за підтримки благодійного фонду «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики», громадської організації «Інноваційний університет» і Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

Під час події учасники ознайомилися з кращими моделями та світовими практиками докторської підготовки, новітніми технологіями у сфері акредитації та оцінювання освітніх програм третього рівня вищої освіти, підвищили й поглибили професійні компетентності в умовах гібридної та дистанційної моделей організації навчання.

Серед доповідачів очної частини програми були члени Національного агентства з питань забезпечення якості вищої освіти, зокрема доктор економічних наук, професор кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» Ігор Олексів, який проводив панельну дискусію, що стосувалася загальних тенденцій докторської підготовки.