Представник Львівської політехніки долучиться до проведення Національного уроку пам’яті

За матеріалами сайту Obozrevatel
Заставка заходу

До 80-х роковин трагедії Бабиного Яру, 29 вересня 2021 року в 15 тисячах шкіл України відбудеться Національний урок пам’яті. По містах до проведення уроку долучаться відомі культурні та громадські діячі.

Урок проходитиме для учнів 5–11 класів на базі освітньої онлайн-платформи «Червона точка пам’яті». Стрім уроку з 10 години ранку буде здійснюватися на сайті Міністерства освіти і науки України, на офіційній сторінці МОН у Facebook та на Facebook-сторінці Меморіального центру Голокосту «Бабин Яр».

До заходу в регіонах також долучаться громадські діячі, які користуються моральним авторитетом і повагою в суспільстві. Зокрема, у Львівській області урок вступною промовою відкриє Олександр Захар’яш, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри педагогіки та інноваційної освіти Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка». Урок відбудеться у Золочівському ліцеї (м. Золочів).

Урок покликаний виробити негативне ставлення до фактів дискримінації, зневаги до людської гідності, зазіхань на право на життя. Його проводять спільно Меморіальний центр Голокосту «Бабин Яр» та Міністерство освіти і науки України.

Докладніше – на сайті Obozrevatel.