Google – шанс для студентів і випускників: представник корпорації зустрівся з львівськими політехніками

Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
Остап Столярчук перед студентами

Зі студентами Львівської політехніки зустрівся представник Google Остап Столярчук.

– Ми працюємо з розумними, сміливими, кмітливими. Всі вчаться один в одного – не лише початківці, а й люди з досвідом, – наголошує лектор.

Приєднатися до компанії Google може кожен охочий. Для цього важливо врахувати такі чинники: кандидат повинен уміти думати і вирішувати проблеми, не боятися пробувати нове, бути відкритим, мати лідерські навики, тобто щось організовувати, провадити, брати участь у заходах, конференціях, презентаціях і знати мови програмування, вміти розв’язувати задачі цими мовами. Лектор розповів про професійні навики, необхідні для програміста, дав пораду кандидатові проходити інтерв’ю тією мовою програмування, яку знає найкраще, наголосив на тому, що компанія надає багато можливостей як студентам, так і випускникам.

Сам Остап Столярчук – випускник Львівського фізико-математичного ліцею та Київського університету. Студентом почав працювати на Facebook, на посаді Software Engineer Intern, потім були компанії Lynx Capital Partners, Microsoft, тепер обіймає посаду Software Engineer у компанії Google.

Остап Столярчук перед студентами Остап Столярчук перед студентами Остап Столярчук перед студентами