Представник ІАДУ взяв участь у засіданні фахової комісії ЄДКІ з публічного управління та адміністрування

Інститут адміністрування, державного управління та професійного розвитку
Скріншот з онлайн-засідання

19 червня 2023 року відбулось чергове засідання фахової комісії єдиного державного кваліфікаційного іспиту за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування», до складу якої відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 22 травня 2023 року № 616 входить кандидат наук з державного управління, доцент Тарас Кіцак – заступник директора з науково-педагогічної роботи Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку Національного університету «Львівська політехніка».

На засіданні фахової комісії було проведено аналіз тестових завдань ЄДКІ, які використовували у травні-червні 2023 року для атестації випускників освітньо-наукових програм за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування».

Також представники Міністерства освіти і науки України оприлюднили інформацію, що у листопаді 2023 року заплановано проведення ЄДКІ для випускників 2023 року за програмою, яка була затверджена спільним наказом Міністерства освіти і науки України та Національного агентства України з питань державної служби від 18 жовтня 2021 р. № 1105/165-21.