Працівники НТБ взяли участь у тренінгу «Збереження особистої ресурсності працівників в умовах невизначеності»

Людмила Метельська, завідувачка відділу Науково-технічної бібліотеки
Фото з тренінгу

У межах підвищення кваліфікації працівників Науково-технічної бібліотеки Львівської політехніки 2 лютого взяли участь у тренінгу «Збереження особистої ресурсності працівників в умовах невизначеності», який провела завідувачка відділу навчання та розвитку персоналу Надія Любомудрова.

Це вже четвертий тренінг, який провели спеціально для працівників НТБ. Цього разу навчання зосередили на практиці малих кроків, тобто вчилися максимально спрощувати виконання завдань, відкидати зайве, визначати пріоритети, спланувати реальний час для виконання завдань.

Оскільки кожна людина обирає свою особисту модель поведінки в умовах невизначеності, то, працюючи в малих групах, учасники тренінгу генерували різні ситуації, які мотивують, додають енергії, шукали ресурси і для роботи, і для повсякденного життя в родині. Кожна учасниця мала змогу визначити індивідуальні джерела ресурсності, поділитися з колегами усвідомленням стану тривожності, бажаннями повернутися до мирного життя, планами на майбутнє.

Після завершення тренінгу працівники НТБ зазначили, що відчувають легкість, наповненість енергією та усвідомлено сприймають дійсність. Кожен знайшов свою «скарбничку ресурсів», щоб залишатися ефективними в такі не прості часи.

Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу