Працівники МІОКу зустрілися з директором представництва Світового конгресу українців Сергієм Касянчуком

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою
Сергій Касянчук

1 лютого 2023 року на платформі Zoom відбулася зустріч команди Міжнародного інституту освіти, культури і зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» із Сергієм Касянчуком, директором представництва Світового конгресу українців в Україні.

Світовий конгрес українців – постійний стратегічний партнер МІОКу. Зустріч точилася довкола низки питань міграційного характеру та перспектив дослідження міграції українців у Європі, зокрема через повномасштабне російське вторгнення. На зустрічі було обговорено також питання стратегічного розвитку МІОКу, реалізації запланованих нових проєктів та завершення розпочатих. Було домовлено про зустріч із головою Об’єднання українців Польщі та головою Народного дому у Перемишлі для узгодження питань щодо перспективи досліджень та майбутнього партнерства у запланованих заходах.

У зустрічі взяли участь директорка МІОКу Ірина Ключковська, заступники Оксана П’ятковська й Андрій Яців, україністи, міграційники та працівники відділу зв’язків з діаспорою.