Працівники МІОК взяли участь у телепередачі «Українці у світі», присвяченій діяльності СФУЖО

МІОК Львівської політехніки
Працівники МІОК - учасники телепередачі

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою продовжує співпрацю з телеканалом Перший Західний. Працівники Інституту Ірина Ключковська та Андрій Яців взяли участь у телепередачі «Українці у світі», присвяченій діяльності Світової Федерації Українських Жіночих Організації, яка є багатолітнім, ефективним, надійним та вірним партнером МІОКу та Львівської політехніки.

Спільно зі СФУЖО нам вдалося провести низку масштабних заходів у Львівській політехніці, реалізувати багато цікавих проєктів та просвітницьких заходів, однак у центрі уваги телепередачі стала Анна Кісіль – діюча голова СФУЖО – зразок сучасної, інтелектуальної та високопрофесійної особи, випускниця Львівської політехніки, яка волею долі опинилася за кордоном, але має сильне закорінення тут в Україні і потужний зв’язок з Батьківщиною, спрямовуючи всю свою працю не лише на розвиток самої організації СФУЖО, але й на співпрацю з Україною.

Детальніше про сучасний розвиток СФУЖО, діяльність теперішньої голови організації – Анни Кісіль та співпрацю з Львівською політехнікою дізнавайтеся з відеозапису передачі.