Працівники кафедри ТГВ взяли участь у II Міжнародній науково-практичній конференції Green Construction

Кафедра теплогазопостачання і вентиляції Львівської політехніки
Скріншот виступу на конференції «Енергоефективні системи вентиляції підземних укриттів та закритих фортифікаційних споруд»

Працівники кафедри теплогазопостачання та вентиляції Інституту будівництва та інженерних систем Львівської політехніки з залученням студентів кафедри ТГВ взяли участь у II Міжнародній науково-практичній конференції Green Construction («Зелене будівництво»).

Зокрема, магістр В. Бундзило виступив на конференції з доповіддю на тему «Енергоефективні системи вентиляції підземних укриттів та закритих фортифікаційних споруд», що є важливим напрямом розвитку систем мікроклімату приміщень як і цивільного, так і військового призначення. Також львівські політехніки показали презентацію на тему «Енергоефективні технології з використанням сонячної енергії для зеленого будівництва». Доповіді були здійснені у секції «Енергоефективність і ресурсозбереження».

Оскільки залучення молоді до наукової роботи, розробки нових технічних рішень і вдосконалення наявних є перспективною сферою розвитку науки та галузі загалом, кафедра теплогазопостачання і вентиляції Львівської політехніки сприяє науковій діяльності студентів.

Скріншот виступу на конференції «Енергоефективні системи вентиляції підземних укриттів та закритих фортифікаційних споруд» Запропоноване технічне рішення на тему «Енергоефективні системи вентиляції підземних укриттів та закритих фортифікаційних споруд» Доповідь на тему «Енергоефективні технології з використанням сонячної енергії для зеленого будівництва»