Працівники кафедри ТГВ провели профорієнтаційні заходи у Техніко-економічному коледжі Університету

Кафедра теплогазопостачання і вентиляції Львівської політехніки
Фото із заходів

Працівники кафедри теплогазопостачання і вентиляції Інституту будівництва та інженерних систем Львівської політехніки провели профорієнтаційну зустріч із випускниками групи Г-41 Техніко-економічного фахового коледжу Університету, які навчались за спеціальністю «Монтаж і обслуговування систем газопостачання». Подія відбулась завдяки запрошенню та організації заходу адміністрацією коледжу.

В ході співбесіди було розкрито актуальність інженерно-технічної професії з теплогазопостачання та вентиляції у сфері цивільної інженерії, енергетичної безпеки держави та перспективу працевлаштування.

Згодом у приміщенні Техніко-економічного фахового коледжу відбулись профорієнтаційні заходи за участю викладачів кафедри теплогазопостачання і вентиляції ІБІС та випускників груп Т-41 і Т-42 спеціальності «Монтаж та обслуговування теплотехнічного устаткування і систем теплопостачання». Майбутнім студентам було надано вичерпну інформацію щодо переваг та перспектив навчання у Львівській політехніці, сучасного обладнання навчальних лабораторій, можливостей як і особистого, так і наукового розвитку.