Працівники кафедри технічної механіки та динаміки машин зустрілися з учнями львівської школи № 48

Кафедра технічної механіки та динаміки машин Львівської політехніки
Фото із зустрічі

8 та 9 травня працівники кафедри технічної механіки та динаміки машин Інституту механічної інженерії та транспорту Львівської політехніки – завідувач кафедри Віталій Корендій і доценти Володимир Гелетій та Людмила Дзюбик – зустрілися з керівництвом та учнями 10-х та 11-х класів львівської загальноосвітньої середньої школи № 48.

Політехніки презентували сучасне лабораторне обладнання кафедри, розповіли про умови вступу на перший курс бакалаврату й можливості навчання за державним замовлення, обговорили перспективи розвитку спеціальностей Інституту механічної інженерії та транспорту.

За підсумками низки зустрічей варто відзначити високий освітній рівень учнів школи № 48 та їхню значну зацікавленість у подальшому навчанні у Львівські політехніці й, зокрема, в Інституті механічної інженерії та транспорту.

Окремо обговорювали перспективи подальшої співпраці з директором школи Романом Герасимом. Було досягнуто домовленостей про обмін досвідом щодо оновлення змісту і методів освітнього процесу та поширення інформації про Львівську політехніку серед старшокласників школи.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі