Працівники кафедри нафтогазової інженерії та зварювання взяли участь у «Дні партнерства Еразмус»

Кафедра нафтогазової інженерії та зварювання Львівської політехніки
Фрагмент афіші заходу

Кафедра нафтогазової інженерії та зварювання Львівської політехніки взяла участь у зустрічі представників вишів – учасників програми Еразмус – на базі Краківського університету науки і технологій.

1 березня 2021 року, у перший день весни, працівники кафедри нафтогазової інженерії та зварювання мали честь бути серед численних представників університетів з усього світу, які під час онлайн-зустрічі «День партнерства Еразмус» зустрілися, щоб обговорити перспективи, пріоритетні тематики, можливості співпраці в межах численних можливостей програми Еразмус. Подію люб’язно організував Краківський університет науки і технологій.

Приємно було чути виступи представників Болгарії і Грузії, Китаю, Індонезії та багатьох інших країн. Від імені кафедри НГІЗ доповідь зробив доцент Роман Палаш. Було висвітлено досягнення львівських політехніків, досвід участі в міжнародних проєктах, наші інтереси щодо співпраці.

Доповідь вислухали зі значним інтересом, і було виявлено не одну пропозицію щодо можливості продовження співпраці. Наступні кроки – попереду, готуємось до нових проєктів!