Управління проєктами – спеціальність майбутнього: працівники ІАПО зібрали на профорієнтаційному вебінарі понад 100 осіб

Кафедра технологій управління Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-семінару

25 листопада 2020 року працівники кафедри технологій управління Інституту адміністрування та післядипломної освіти Львівської політехніки провели профорієнтаційний маркетинговий захід у формі вебінару, метою якого було ознайомлення студентів Університету, а також усіх зацікавлених осіб з можливостями набуття компетенцій проєктного менеджера через навчання на цікавій та перспективній магістерській програмі «Управління проєктами» на кафедрі технологій управління.

Освітні ідеї та характеристики освітньої програми знайшли широку зацікавленість серед потенційних вступників: у вебінарі взяло участь понад 100 осіб.

Модератором зустрічі був завідувач кафедри технологій управління д.е.н. Павло Ільчук, який розповів про особливості навчання на кафедрі та перспективи кар’єрного зростання важливих сьогодні, як ніколи, проєктних менеджерів.

Кафедра технологій управління висловлює щиру подяку учасникам заходу, сподівання на подальшу співпрацю з усіма зацікавленими сторонами та бажає всім успішних проєктів!

Скріншот з онлайн-семінару