Працівники і студенти ІНЕМ зустрілись із заступницею начальника управління Пенсійного фонду у Львівській області

Кафедра фінансів Львівської політехніки
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

Багато випускників Львівської політехніки, зокрема кафедри фінансів, різних років працевлаштовані у відповідному державному органі управління фінансами. Така співпраця з органами державного фінансового управління дає змогу щороку оновлювати робочі програми навчальних дисциплін, освітні програми різних рівнів, проходити стажування і підвищення кваліфікації та інше.

Нещодавно до працівників Львівської політехніки та студентів першого і третього курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування і фондовий ринок» завітала Наталія Лужецька – заступниця начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області, начальниця Управління інформаційних систем та електронних реєстрів.

З лекції на тему «Електронні сервіси Пенсійного фонду України» слухачі дізналися про:

  • реєстр застрахованих осіб;
  • електронну трудову книжку;
  • пенсійний калькулятор;
  • електронний листок непрацездатності;
  • добровільну участь у державному пенсійному страхуванні;
  • особистий кабінет на порталі електронних послуг Пенсійного фонду.

Студенти виявили неабияку зацікавленість послугами, які можна отримати онлайн. Спікер заходу пояснила порядок реєстрації на порталі та алгоритм пошуку потрібної інформації і послуг, закликала використовувати електронні технології для оперативного отримання потрібних даних, а також допомагати близьким людям старшого покоління опановувати сучасні сервіси Пенсійного фонду України.

До розмови приєдналися проректор з економічних питань, к.е.н. Василь Лемішовський, заступник директора Інституту економіки і менеджменту, к.е.н., доцент Володимир Жежуха, завідувачка кафедри фінансів д.е.н., професор Марія Бондарчук, д.е.н., професор Ігор Алєксєєв, к.е.н., доцент Людмила Федевич, к.е.н., доцент Оксана Курило.

Кафедра фінансів висловлює щиру подяку Наталії Лужецькій за цікаву, пізнавальну та змістовну лекцію! Сподіваємося на продовження співпраці щодо підготовки високопрофесійних кадрів для управління публічними фінансами!

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці