Працівників ЗВО запрошують на онлайн-презентацію ресурсів Національної науково-технічної бібліотеки Німеччини

Міністерство освіти і науки України
Лого TIB

2 червня 2022 року з ініціативи Київського національного університету імені Тараса Шевченка буде проведено онлайн-презентацію електронних ресурсів Національної науково-технічної бібліотеки Німеччини (The Technische Informationsbibliothek, ТІВ).

TIB пропонує цифрові освітні ресурси та аудіовізуальні матеріали з різних галузей знань, які доступні на порталі TIB багатьма мовами, зокрема й українською. Під час заходу буде презентовано навчальні та наукові ресурси ТІВ та можливості їхнього використання українськими освітянами і вченими.

В ході презентації буде представлено:

  • Open Educational Resources Search Index (OERSI) – пошуковий індекс відкритих освітніх ресурсів, який містить понад 43 тисячі відкритих освітніх матеріалів;
  • TIB AV-Portal – портал для розміщення наукових відео, на якому доступні понад 38,5 тисяч освітніх та наукових відеоматеріалів.

У рамках роботи зі створення відкритих освітніх ресурсів ТІВ прагне налагодити партнерство з українськими закладами вищої освіти з метою розширення контенту для українських освітян і вчених на платформі бібліотеки.

Захід пройде англійською мовою на платформі Zoom. Початок о 10 годині.

Докладніше – у доданому файлі.

Приєднані файли