Науково-педагогічних працівників і навчально-допоміжний персонал у Львівській політехніці зараховуватимуть швидко, зручно і комфортно

Наталія ПАВЛИШИН, Центр комунікацій Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-наради

20 квітня відбулася нарада ректорату Львівської політехніки з директорами навчально-наукових інститутів та завідувачами кафедр щодо організування у 2021 році зарахування науково-педагогічних працівників та працівників із числа навчально-допоміжного персоналу.

У межах онлайн-зустрічі обговорили розподіл штатних одиниць між науково-педагогічними працівниками кафедр, конкурсний відбір на вакантні посади науково-педагогічних працівників, зарахування науково-педагогічних працівників за контрактом, терміном до 5 років і річними строковими трудовими угодами, а також приймання на роботу працівників із числа навчально-допоміжного персоналу.

― Для нас важливо, щоб усі процеси, пов’язані із зарахуванням працівників, були зрозумілі і прозорі, а сама процедура зарахування ― чіткою і комфортною. Ми й надалі плануємо такі зустрічі зі завідувачами кафедр для обговорення важливих питань, й зорієнтовані на удосконалення комунікації між працівниками та підрозділами. ― наголосила проректорка з науково-педагогічної роботи та стратегічного розвитку Лілія Жук.

Документи на конкурс від кафедр, а також для зарахування усіх працівників подаватимуть у відділ кадрового забезпечення уповноважені від кафедр особи, визначені завідувачами кафедр. При цьому на сторінці відділу кадрового забезпечення найближчим часом розпочнеться формування електронної черги для прийому документів.

Всю необхідну інформацію щодо проведення у 2021 році конкурсу на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників, термінів подання та перелік документів розміщено на сторінці відділу кадрового забезпечення Львівської політехніки.