Практики передають досвід: директор компанії «Еліт-Клімат» розповів політехнікам про особливості проєктного бюджетування

Кафедра управління проєктами Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-лекції

29 травня 2023 року на лекцію з дисципліни «Проєктне бюджетування та фінансове планування» (лектор – завідувач кафедри управління проєктами Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку Львівської політехніки, д.е.н., професор Павло Ільчук) для студентів-магістрів спеціалізації «Управління проєктами» було запрошено фахівця-практика – директора компанії «Еліт-Клімат» Володимира Комарницького.

Гість поділився практичним досвідом у сфері управління проєктами загалом та проєктного бюджетування зокрема, а також розглянув зі студентами кілька практичних кейсів, які спричинили жваве обговорення. Загалом заняття пройшло в атмосфері дискусії та відкритості.

Кафедра управління проєктами висловлює щиру подяку Володимиру Комарницькому та впевнена, що таке періодичне залучення фахівців-практиків до занять безумовно сприятиме підвищенню рівня якості навчання.