Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Марокко в Україні Фауз Ель Ашабі відвідала Львівську політехніку

Прес-служба Львівської політехніки
Фауз Ель Ашабі у Політехніці

Днями у Національному університеті «Львівська політехніка» побувала Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Марокко в Україні та Грузії за сумісництвом Фауз Ель Ашабі.

Гостю тепло привітав ректор Львівської політехніки професор Юрій Бобало, який під час невимушеної та відвертої розмови висловив конкретні пропозиції щодо розширення і поглиблення співпраці України та Марокко у науково-освітній сфері. Він, зокрема, розповів про історію одного з найбільших та найстаріших технічних університетів України та Східної Європи, надав інформацію про хід реформи вищої школи у Львівській політехніці, про досягнення наших науковців.

Посол Фауз Ель Ашабі щиро подякувала за допомогу у навчанні в Університеті групі марокканських студентів, запевнила у тому, що вона всіляко сприятиме налагодженню співпраці між університетами цієї арабської країни та Львівською політехнікою.

Під час розмови висока гостя відзначили зацікавленість марокканської сторони у можливості використання значного науково-технічного потенціалу України для реалізації спільних проектів. Посол підкреслила, що українська вища освіта має в Марокко високу репутацію, і кількість марокканських студентів, що навчаються в Україні, постійно зростає.

Після завершення прийому пані Фауз Ель Ашабі зустрілася зі своїми співвітчизниками – студентами Львівської політехніки.
 

Фото Наталії Павлишин (тижневик «Аудиторія»)

Фауз Ель Ашабі у Політехніці Фауз Ель Ашабі у Політехніці Фауз Ель Ашабі у Політехніці Фауз Ель Ашабі у Політехніці Фауз Ель Ашабі у Політехніці Фауз Ель Ашабі у Політехніці Фауз Ель Ашабі у Політехніці Фауз Ель Ашабі у Політехніці