Посібник «Контроль якості та безпечності харчових продуктів» посів ІІІ місце в конкурсі видань Університету 2022 року

Кафедра технології органічних продуктів Львівської політехніки
Фрагмент обкладинки книжки

Навчальний посібник Мельник С.Р., Мельник Ю.Р., Дзіняк Б.О., Піх З.Г. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Навчальний посібник. – Львів: Видавництво «Левада», 2018. – 224 с. посів третє місце в Конкурсі монографій, підручників, навчальних посібників та довідкових видань 2022 року.

У посібнику висвітлено сучасні концепції управління якістю та безпечністю харчових продуктів, питання їхньої стандартизації та сертифікації. Розглянуто принципи органолептичного, хімічних, фізичних, фізико-хімічних, біологічних, радіологічних методів контролю якості та безпечності й визначення фальсифікації харчових продуктів.

Посібник призначений для забезпечення викладання навчальної дисципліни «Контроль якості та безпеки харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології» на рівні бакалавра, а також для магістрів, аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів та фахівців харчової промисловості.