Помер відомий спортивний фахівець, колишній очільник кафедри фізичного виховання Арнольд Прохоров

Прес-служба Львівської політехніки
Арнольд Прохоров

24 травня 2018 року на 82-му році життя відійшов у вічність відомий український тренер з волейболу, доцент Національного університету «Львівська політехніка», Заслужений тренер України, Відмінник освіти України Арнольд Андрійович Прохоров.

З цією непересічною людиною пов’язані найяскравіші сторінки історії львівського волейболу. Для багатьох він був прикладом турботливості, чутливого ставлення й уваги до ближнього. Ця людина, яка прожила довге життя в освіті та спорті, підкоряла всіх своїм професіоналізмом, життєвою мудрістю та снагою, добротою і співчутливістю.

Арнольд Андрійович належав до старшого повоєнного покоління. Понад 30 років він очолював кафедру фізичного виховання Львівської політехніки, виховав багатьох відомих волейболістів, гартував їхнє тіло і характер. Команди, які він тренував, завойовували численні нагороди в Україні та за рубежем.

Для всіх, хто знав Арнольда Івановича, його передчасна смерть озвалася невимовною гіркотою болю від невблаганної втрати.

Ректорат та Вчена рада Національного університету «Львівська політехніка» глибоко сумують із приводу смерті Арнольда Андрійовича Прохорова і висловлюють щире співчуття родині та близьким покійного.

Світла пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях…