Політехніки з кафедри МПА побували на підприємстві T.B. Fruit – провідного виробника концентрованих соків у Європі

Анастасія Степаняк, Центр комунікацій Львівської політехніки
на екскурсії

Викладачі та студенти кафедри менеджменту персоналу та адміністрування відвідали компанію T.B.Fruit – лідера українського ринку та провідного за потужністю виробника концентрованих соків у Європі. З боку підприємства університетську делегацію приймала відповідальна за його комунікаційний напрям Ірина Барщовська. Політехніки мали нагоду ознайомитися із структурою організації, процесами виробництва та особливостями функціонування HR відділу, а також отримали пропозицію щодо бази практики на цьому підприємстві для бакалаврів кафедри МПА 2020 року випуску.

За словами заступниці завідувача з наукової роботи кафедри Тетяни Склярук, політехніки планують розвивати подальшу співпрацю у напрямку обміну інформацією з питань управління персоналом, організації спільних заходів. Зокрема, T.B.Fruit візьме участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Управління персоналом у системі менеджменту організацій: тенденції та перспективи розвитку», що організовує кафедра МПА.

Довідка

T.B. Fruit – вертикально-інтегрована міжнародна група компаній із замкненим циклом виробництва (вирощування сировини – переробка – транспортування). До складу групи входять власні садові угіддя, 7 заводів з переробки фруктів та овочів (Україна, Польща, Молдова), а також транспортно-логістичний та інжиніринговий бізнеси.

на підприємстві T.B. Fruit на підприємстві T.B. Fruit на підприємстві T.B. Fruit на підприємстві T.B. Fruit на підприємстві T.B. Fruit на підприємстві T.B. Fruit на підприємстві T.B. Fruit на підприємстві T.B. Fruit на підприємстві T.B. Fruit на підприємстві T.B. Fruit на підприємстві T.B. Fruit на підприємстві T.B. Fruit на підприємстві T.B. Fruit