Представники Львівської політехніки взяли участь у заході «Ніч енергетики у Львові»

За матеріалами порталу «Вища освіта»
Львівська Ратуша

В ніч з 10 на 11 червня у Великій сесійній залі старовинної Львівської ратуші відбулася найенергетичніша ніч міста. Захід став львівським початком молодіжного проекту «Ukrenergo Laboratories» – першого в Україні інкубатора ідей в енергетиці за ініціативи державного підприємства «НЕК» Укренерго».

Захід зібрав понад 200 учасників – молодь зі Львова, Києва, Харкова, Дніпра та Чернівців різних галузей освіти – енергетики, ІТ та телекомунікацій, менеджменту та економіки, міжнародних відносин, екології та охорони довкілля, права, PR та комунікацій.

Всіх учасників зустрічали на головному вході у Ратушу припарковані на площі Ринок електромобілі, зокрема й мрія багатьох – Tesla, а в приміщенні Ратуші – Тесла-досліди від представників Національного університету «Львівська політехніка». Впродовж усієї ночі 21 спікер – топ-менеджери компаній, провідні експерти енергетичної галузі країни та спеціально запрошені топ-представники інших галузей – ділились своїм досвідом із молоддю у форматі міні-лекцій.