Львівські політехніки взяли активну участь у першому студентському забігу «Зелена миля»

За матеріалами агенції «Гал-інфо»
групове фото

1 червня 2018 року у Львові відбувся перший студентський забіг «Зелена миля». Дистанцію довжиною в одну милю територією Стрийського парку подолали близько 300 студентів університетів і коледжів Львівської області.

Участь у забігу була добровільна, але найбільшу кількість учасників становила студіююча молодь Національного університету «Львівська політехніка», Української академії друкарства, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Національного лісотехнічного університету України.

Водночас чисельна перевага не дуже позначилась на результатах, і перші місця вибороли представники інших навчальних закладів. Зокрема, першим серед хлопців до фінішу добіг студент Львівського державного університету фізичної культури Назар Штиюк із результатом 4 хв 31 сек, а серед дівчат з часом 6 хв 16 сек тріумфувала Мар’яна Люта, що навчається у Львівському державному університеті внутрішніх справ.

Бронзові і срібні кубки вибороли Степан Коновал (Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького) та Олександр Господарик (Національний лісотехнічний університет України), Анна-Марія Радченко (Національний університет «Львівська політехніка») та Галина Диранчук (Львівський коледж економіки і права) відповідно серед хлопців та дівчат.