І викладачі також навчаються: львівські політехніки взяли участь у семінарі НБУ з монетарної політики

Кафедри фінансів Львівської політехніки
групове фото учасників семінару НБУ з монетарної політики

У навчальному центрі Національному банку України 14–15 листопада 2019 року відбувся семінар для викладачів вищих навчальних закладів України на тему «Практичні аспекти формулювання та реалізації монетарної політики», в якому взяли участь і викладачі Національного університету «Львівська політехніка», доценти кафедри фінансів: к.е.н., доц. Коць Ольга Олегівна, к.е.н., доц. Віблий Петро Іванович, к.е.н. Лащик Ірина Ігорівна, а також завідувач кафедри технологій управління, д.е.н., проф. Ільчук Павло Григорович.

Семінар організував Департамент монетарної політики та економічного аналізу Національного банку України. Окрім інтенсиву з монетарної політики, учасники ознайомились із програмою заходів НБУ для студентів.

Семінари НБУ для викладачів сприяють покращенню практичної складової підготовки студентів економічних спеціальностей.

на семінарі «Практичні аспекти формулювання та реалізації монетарної політики» на семінарі «Практичні аспекти формулювання та реалізації монетарної політики» на семінарі «Практичні аспекти формулювання та реалізації монетарної політики» на семінарі «Практичні аспекти формулювання та реалізації монетарної політики» на семінарі «Практичні аспекти формулювання та реалізації монетарної політики»