Представники Львівської політехніки взяли участь у проекті «Інклюзивний та здоровий Університет» у Німеччині

Міжнародний центр «Інтеграція» Львівської політехніки
учасники у проєкту «Інклюзивний та здоровий Університет»

22–24 липня 2019 року делегація Національного університету «Львівська політехніка» перебувала у Вюрцбурзі (Німеччина), де взяла участь у проекті «Інклюзивний та здоровий Університет».

Було обговорено важливі питання щодо вдосконалення інклюзивної освіти у Львівській політехніці у співпраці з Вюрцбурзьким університетом Юліуса Максиміліана. Зокрема, презентовано сьогоднішні досягнення Львівської політехніки у сфері інклюзивної освіти.

Під час візиту представники Львівської політехніки взяли участь у Дні здоров’я, де займались фізичною активністю й набували досвіду організації такого заходу. Концепція здорового університету у Вюрцбурзі була відображена презентаціями «Менеджмент здоров’я у Вюрцбурзькому університеті» та «Узалежнення і його запобігання на робочому місці».

Варто зауважити, що важливим аспектом у співпраці обох університетів є зосередження на соціокультурних відмінностях та особливостях кожного з учасників проекту.

учасники у проєкту «Інклюзивний та здоровий Університет» учасники у проєкту «Інклюзивний та здоровий Університет» учасники у проєкту «Інклюзивний та здоровий Університет» учасники у проєкту «Інклюзивний та здоровий Університет» учасники у проєкту «Інклюзивний та здоровий Університет» учасники у проєкту «Інклюзивний та здоровий Університет» учасники у проєкту «Інклюзивний та здоровий Університет»