Політехніки взяли участь у громадських слуханнях щодо проєкту реконструкції парку «Снопківський»

Кафедра містобудування Львівської політехніки
Фото зі слухань

Науково-дослідна лабораторія Національного університету «Львівська політехніка» № 117 у складі учасників наукового колективу кафедри містобудування Інституту архітектури та дизайну – керівника лабораторії, канд.арх., доцента Степана Тупіся, архітекторки, канд.арх., доцентки Ярини Онуфрів і дендролога, к.с.-г.н., доцентки Галини Лукащук – у рамках виконання госпдоговору № 855 презентували громадськості Львова завершений проєкт утримання та реконструкції парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва «Снопківський» у м. Львові.

У процесі обговорення активні мешканці громади міста висловилися з приводу проєкту й запропонували внести окремі доповнення, які б, на їхню думку, сприяли збереженню та майбутньому розвитку території парку. На зустрічі були також присутні представники спортивної спільноти стадіону «Україна», які підтримали формування на території парку великого спортивного осередку, доступного для всіх відвідувачів парку.

Автори проєкту вислухали всі коментарі й побажання мешканців та пообіцяли прислухатись і врахувати у проєкті. Представники управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради висловили вдячність мешканцям за активну участь в обговоренні проєкту.

Фото зі слухань Фото зі слухань Фото зі слухань Фото зі слухань Фото зі слухань