Політехніки успішно завершили Salesforce-курс від IT-компанії Avenga

IT-компанія Avenga
Фото із заняття курсу

Завершився Salesforce-курс від IT-компанії Avenga. Впродовж навчального семестру студенти чотирьох львівських університетів – Національного університету «Львівська політехніка», Львівського національного університету імені Івана Франка, ІТ СТЕП Університету, Українського католицького університету – мали унікальну можливість навчатись у провідних Salesforce-розробників Avenga: Артура Хуснулліна, Михайла Жовтонога, Олега Данилюка та Олега Чуйка.

На початку курсу кожен учасник отримав технічне завдання з унікального проєкту: це міг бути програма для бібліотеки, система прорахунку трафіку в місті, застосунок для Формули 1 і багато інших.

На останній зустрічі студенти дізналися про розвиток Salesforce у світі та Україні від запрошених спікерів:

  • Анастасія Матвійчук, Senior Salesforce Developer в Redtag, а також Salesforce community leader в Україні, розповіла про активності спільноти, перспективи розвитку і можливості, які вона надає;
  • Анастасія Дрей, Solution Engineer CEE в Salesforce, поділилася інформацією про нові технології Salesforce та компанії, які активно їх використовують.

Avenga активно підтримує розвиток освіти в Україні, і цей курс є однією із соціальних ініціатив компанії в цьому напрямі.

Дякуємо всім студентам та університетам за участь, а спікерам і лекторам – за мотивацію та знання! Віримо, що отримані навички й досвід допоможуть майбутнім айтівцям досягти омріяних професійних вершин!

Фото із заняття курсу Фото із заняття курсу Фото із заняття курсу Фото із заняття курсу Фото із заняття курсу Фото із заняття курсу Фото із заняття курсу Фото із заняття курсу Фото із заняття курсу Фото із заняття курсу Фото із заняття курсу Фото із заняття курсу Фото із заняття курсу Фото із заняття курсу Фото із заняття курсу Фото із заняття курсу