Львівські політехніки посіли третє місце у змаганнях Універсіади Львівщини з веслування на байдарках і каное

Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України
Герб Львівської політехніки

Незважаючи на погодні примхи, – злива, що чергувалося із сонцем, – Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно із обласним спортивним товариством студентів «Гарт» змогли на високому рівні організувати і провести обласний студентський чемпіонат з веслування на байдарках і каное «Універсіади Львівщини – 2016» серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації.

У змаганнях, що традиційно відбувалися на веслувально-спортивній базі Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України у с. Наварія Пустомитівського району, взяли участь команди 7 вищих навчальних закладів: збірні Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету «Львівська політехніка», Львівського державного університету фізичної культури, Львівського національного аграрного університету, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Львівського національного медичного університету імені Д. Галицького та Львівського торговельно-економічного університету.

Спортсмени продемонстрували свою майстерність у 14 дистанціях – особистих і командних серед чоловіків та жінок.

За підсумками студентського чемпіонату у загальному заліку третій рік поспіль перше місце посіла команда Львівського державного університету фізичної культури з результатом 846 очок. На друге місце піднялись спортсмени Львівського національного аграрного університету з результатом 637 очок. Третє місце посіла команда Національного університету «Львівська політехніка» з результатом 609 очок.

Усі переможці та призери змагань нагородженні грамотами та дипломами від організаторів.