Політехніки створюють нові можливості для гармонійного розвитку школярів України

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Фото із заходів

Нещодавно школярі Львова та Львівщини в рамках проєкту «Особистий шлях» відвідали виставку робіт талановитих українських фотохудожників, присвячену захисникам і захисницям України. Щиро вдячні Володимиру Пилип’юку за запрошення молоді у «Фотогаларею Василя Пилип’юка», цікаву екскурсію її залами та важливі глибокі слова для школярів!

Вже незабаром школярів чекають корисні майстер-класи, інтелектуальні змагання та цікаві екскурсії в різних локаціях Львівської політехніки. В рамках цього проєкту також буде проведено важливі освітньо-практичні заходи для учнів шкіл, ліцеїв і гімназій на кафедрі обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту і в офісах її міжнародних стратегічних партнерів (зокрема у львівському офісі міжнародної аудиторської фірми з «великої четвірки» – PwC).

Керівником проєкту «Особистий шлях» є професор кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» Володимир Чубай, а заступницею керівника – успішна випускниця цієї кафедри Наталія Мельник.

Громадська організація «Світ важливих ініціатив» також рекомендує школярам такі заходи:

Фото із заходів Фото із заходів Фото із заходів Фото із заходів Фото із заходів Фото із заходів Фото із заходів Фото із заходів Фото із заходів Фото із заходів