Пропозиція для науковців: студенти й викладачі Львівської політехніки прослухали лекцію фахівців із Філадельфії

Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
на лекції  Inc. Дугласа Грехема й Віктора Корсуна IDEATION

Студенти й науковці Політехніки прослухали лекцію генерального директора Ideation Inc. Дугласа Грехема й Віктора Корсуна IDEATION – A New Platform for Innovation Management, Promotion, Licensing, Technology Transfer and Commercialization. У ній ішлося про інноваційний менеджмент, просування, ліцензування, передання технології й комерціалізацію.

Лектори з Філадельфії представили нову платформу Ideation, яка стосується керування та просування інновацій. Вони в Україні започатковують програму, яка поєднує ідею та інновацію. У лекції йшлося про нову локальну інтернет-мережу, яка з’єднає українські навчально-наукові заклади й Ideation Inc. Скориставшись нею, можна буде рекламувати та захищати свій продукт, експертувати для отримання патента й таким чином вивести свій винахід на світовий ринок. Платформа працюватиме для налагоджування контактів, спільних проектів із комерційними організаціями, які готові сплатити витрати науковця на дослідження, а також шукати інвесторів на реалізування своєї програми.

У Львівській політехніці зустріч із Дугласом Грехемом і Віктором Корсуном відбулася за підтримки стартап-школи.

на лекції  Inc. Дугласа Грехема й Віктора Корсуна IDEATION на лекції  Inc. Дугласа Грехема й Віктора Корсуна IDEATION на лекції  Inc. Дугласа Грехема й Віктора Корсуна IDEATION на лекції  Inc. Дугласа Грехема й Віктора Корсуна IDEATION на лекції  Inc. Дугласа Грехема й Віктора Корсуна IDEATION на лекції  Inc. Дугласа Грехема й Віктора Корсуна IDEATION на лекції  Inc. Дугласа Грехема й Віктора Корсуна IDEATION на лекції  Inc. Дугласа Грехема й Віктора Корсуна IDEATION