Політехніки поділились досвідом і продемонстрували свої напрацювання в оборонній галузі

Науково-дослідна частина Львівської політехніки
Політехніки продемонстрували напрацювання в оборонній галузі

Представники Національного університету «Львівська політехніка» вже традиційно взяли участь у Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека», що відбувалась 9–12 жовтня 2018 року в місті Києві. Серед розробок науковців та винахідників Львівської політехніки були представлені мобільні роботизовані платформи «Борсук», «Пластун» та «Жук» (Зінько Р.В.), портативний прилад для вимірювання магнітного поля корабля «Вектор-3» (Ткаченко В.Ф., Рахлін Л.І.) та макет скритної завадостійкості командної радіолінії керування БПЛА (Миськів В.-М.В.).

Учасники відзначили масштаб цьогорічної виставки. Свої напрацювання в оборонній галузі представили учасники зі США, Німеччини, Австрії, Польщі, Данії, Італії, Чехії, Хорватії, Словаччини, Казахстану, Латвії, Туреччини, Китаю, Люксембургу, ОАЕ та, звісно, України.

При цьому неабияк тішить той факт, що розробки Львівської політехніки привертали увагу відвідувачів та потенційних партнерів.

на виставці «Зброя та безпека» на виставці «Зброя та безпека» на виставці «Зброя та безпека» на виставці «Зброя та безпека» на виставці «Зброя та безпека» на виставці «Зброя та безпека» на виставці «Зброя та безпека» на виставці «Зброя та безпека» на виставці «Зброя та безпека» на виставці «Зброя та безпека» на виставці «Зброя та безпека» на виставці «Зброя та безпека» на виставці «Зброя та безпека» на виставці «Зброя та безпека» на виставці «Зброя та безпека» на виставці «Зброя та безпека» на виставці «Зброя та безпека» на виставці «Зброя та безпека» на виставці «Зброя та безпека» на виставці «Зброя та безпека»