Команда Львівської політехніки посіла третє місце на Універсіаді Львівщини – 2017 із плавання

За матеріалами сайту Комітету з фізичного виховання та спорту
 чемпіонат з плавання

Одним з перших видів змагань за програмою цьогорічної Універсіади Львівщини стало плавання. Студентський чемпіонат з цього виду спорту відбувався на плавальних доріжках 50-ти метрового басейну комплексу водних видів спорту «Аквапарк «Пляж».

За програмою Універсіади майстерність студентів визначали у 14 видах програми та 4 естафетах. У змаганнях взяли участь близько 200 студентів шести вищих навчальних закладів: Львівського державного університету фізичної культури, Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету «Львівська політехніка», Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, Української академії друкарства та Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.

За підсумками двох днів змагань перше місце в загальнокомандному заліку посіла команда Львівського державного університету фізичної культури (1005 очок), на друге місце піднялась команда Львівського національного університету імені Івана Франка (921 очко), третє місце здобула збірна Національного університету «Львівська політехніка» (870 очок).

Переможці були відзначені дипломами Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, а також увійдуть до студентської збірної області, яка представлятиме Львівщину на Універсіаді України.