Політехніки перемогли у Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі «Зимова фантазія. Різдвяні візерунки 2020»

Анна Зіганшина, Центр комунікацій Львівської політехніки
Колектив народного театру-студії «Хочу»

Нещодавно колектив народного театру-студії «Хочу», що працює у Народному домі «Просвіта» при Національному університеті «Львівська політехніка», здобув гран-прі у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Зимова фантазія. Різдвяні візерунки 2020».

Цього року захід організували в умовах карантину дистанційно. Головна режисерка, постановниця, художня керівниця Народного театру-студії «Хочу» Анастасія Непомняща зазначає:

– На Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі «Зимова фантазія. Різдвяні візерунки 2020» наш колектив показав виставу Мартіна Мак-Дона «Каліка з острова Інішмаан». З цією виставою ми здобули Гран-прі й отримали диплом. Щиро раді цій перемозі. Також на цьому міжнародному фестивалі деякі учасники нашого колективу взяли участь у читацькому конкурсі. Це Юрій Стадник, Роман Музика, Святослав Покорчак. Вони також отримали нагороду.

Хочеться похвалити творчу молодь. Серед них неможливо виділити когось одного, бо вони всі неймовірно сильні й талановиті. Щиро раді, що на цьому конкурсі оцінили талант наших юних політехніків. Учасниками нашого творчого колективу є студенти. Вони є талановитими та яскравими особистостями. Хотілось би відзначити, що у цей непростий час вони знаходять вільну хвилину на навчання і творчу самореалізацію.

Ми будемо й надалі працювати для того, щоб досягати таких високих результатів. Ректор Львівської політехніки Юрій Бобало та директор Народного дому «Просвіта» Степан Шалата посприяли нашій участі у конкурсі. Ми щиро вдячні, що нашу ініціативу підтримали.

Тож бажаємо творчому колективу народного театру-студії «Хочу» наснаги до нових звершень та перемог!

Колектив народного театру-студії «Хочу» Колектив народного театру-студії «Хочу» Колектив народного театру-студії «Хочу» Колектив народного театру-студії «Хочу» Колектив народного театру-студії «Хочу» Афіша вистави Мартіна Мак-Дона «Каліка з острова Інішмаан»