Представник Львівської політехніки долучився до роботи щодо впорядкування зелених зон Ужгорода

За матеріалами сайту «Новини Закарпаття»
Степан Тупісь в Ужгороді

Днями в Ужгороді знову побував розробник ландшафтної карти Львова, проектів реконструкції Стрийського парку та парку імені Івана Франка в цьому місті, старший викладач кафедри містобудування Інституту архітектури Національного університету «Львівська політехніка» Степан Тупісь.

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв зустрівся зі Степаном Павловичем для обговорення можливості оновлення і впорядкування ужгородських парків і скверів, набережних. Богдан Євстафійович запросив львівського науковця взяти участь в оголошених конкурсах на реконструкцію парків «Боздоський» та «Підзамковий», площі Ш. Петефі, Ротарійського парку, надати рекомендації щодо змін «зеленої» частини центру Ужгорода.

Степан Тупісь уже ділився з ужгородцями досвідом – виступав на прес-конференції, яку в листопаді зорганізували учасники робочої групи, котра розробляє комплексну програму озеленення нашого міста на 2017–2022 роки. Цими ж днями львівський фахівець із працівниками міської ради оглянув парк «Підзамковий» та «Боздоський парк», сквери Ужгорода і погодився долучитися до оновлення скверів Героїв Небесної Сотні та скверика Штефаника.

Степан Тупісь зазначив, що з цікавістю долучився до роботи щодо впорядкування зелених зон Ужгорода, а також запропонує подавати креативні пропозиції студентам старших курсів Інституту архітектури Львівської політехніки.

Степан Тупісь в Ужгороді