Львівську політехніку відвідає доктор Морін Флагерті з Манітобського університету (Канада)

Міжнародний центр «Інтеграція» Львівської політехніки
обговорення

22–24 жовтня 2018 року на запрошення Міжнародного центру професійного партнерства «Інтеграція» та кафедри соціології та соціальної роботи Інституту гуманітарних і соціальних наук Львівську політехніку відвідає доктор Морін Флагерті (викладач Манітобського університету, Канада).

Програма перебування гості є насиченою: участь у формуванні Клініки здоров’я громади на базі Львівської політехніки; презентація досвіду діяльності Служби доступності в Манітобському університеті (Канада); обговорення механізмів функціонування Служби доступності «Без обмежень» з працівниками Центру «Інтеграція» і викладачами кафедри соціології та соціальної роботи.

Доктор Флагерті неодноразово відвідувала Львівську політехніку, працювала зі студентами та викладачами, а також представниками громади. Зокрема, у грудні 2017 року фахівець провела науково-практичний семінар на тему «Дослідження шляхом участі» (Participatory Action Research), а в червні 2018 року працювала із фахівцями кафедри соціології та соціальної роботи над розробленням нового навчального курсу «Дослідження шляхом участі у сфері охорони ментального здоров’я в соціальній роботі».

Тож політехніки чекають на візит колеги з Канади і сподіваються на подальшу плідну співпрацю.