Політехніків запрошують на курс космічної тематики від професора Університету Південної Каліфорнії

Кафедра систем автоматизованого проектування Львівської політехніки
Інженерна школа Вітербі

В Львівській політехніці оголошено набір невеликої групи студентів (до 10 осіб), які зацікавлені навчатися на курсі Spacecraft System Design, який веде професор Mike Gruntman з Інженерної школи Вітербі Університету Південної Каліфорнії (Department of Astronautical Engineering, Viterbi School of Engineering, University of Southern California).

Цей курс є обов’язковим на магістерській програмі Master of Science program in Astronautical Engineering. Загалом щотижня слухачі розглядатимуть по одній підсистемі космічного корабля чи іншого пристрою, пов’язаного з космосом. Курс вимагає від студентів знань з фізики та математики, необхідних для типових інженерних спеціальностей. Конспект курсу буде доступний у форматі pdf.

Цього року курс є безкоштовним. Навчання відбуватиметься онлайн англійською мовою (потрібне знання мови на рівні, не нижчому В2). Більшість слухачів можуть навчатись асинхронно, тобто вони матимуть доступ до лекцій та всіх навчальних матеріалів на сервері до кінця семестру. Тому часова різниця не є критичною.

Координує запис і відбір студентів завідувачка кафедри нафтогазової інженерії та зварювання Інституту механічної інженерії та транспорту професор Олеся Максимович (olesia.v.maksymovych@lpnu.ua).