Політехніків запрошують долучитися до участі в заході «Дні добробуту студентів та працівників» у Торуні (Польща)

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Заставка заходу

До уваги студентів та працівників Львівської політехніки!

У рамках співпраці Національного університету «Львівська політехніка» з Університетом імені Миколи Коперника в Торуні (Республіка Польща) працівники та студенти нашого університету мають можливість долучитися до участі в заході «Дні добробуту студентів та працівників», який проходитиме за підтримки програми NAWA, та презентувати академічній спільноті Торуня досвід організації навчального процесу у Львівській політехніці в умовах війни.

Термін проведення заходу – 23–25 вересня 2024 року, локація – Університет імені Миколи Коперника в Торуні (Республіка Польща). Витрати на участь у заході покриває польська сторона.

Увага! Відбір учасників відбувається на конкурсній основі. Перевагу надають представникам Інституту гуманітарних та соціальних наук, при якому вже другий рік поспіль діє студентська ініціатива Innovation Hub, а також керівникам та учасникам міжнародних грантів, які реалізовують у Львівській політехніці за підтримки Європейського Союзу.

Учасники Innovation Hub розробляють зі студентами Інституту політологічних наук та наук про безпеку Університету імені Миколи Коперника в Торуні Інтерактивну мапу добробуту, яку буде презентовано під час цього заходу.

Для участі у заході потрібно до 16 червня надіслати необхідну інформацію – СV та мотиваційний лист учасника англійською мовою – на електронну адресу координаторки співпраці Олени Лукачук (olena.v.lukachuk@lpnu.ua).