Політехніків запрошують до участі у конкурсі студентських проектів Tech Battle від Львівського ІТ Кластеру

Львівський ІТ Кластер
плата

Львівський ІТ Кластер вперше проводить змагання серед студентських проектів інноваційних навчальних програм. 14 січня 2019 року стартувала реєстрація проектів на участь у конкурсі Tech Battle: для цього потрібно надати опис та ідею проекту, описати рівень реалізації задуму, розказати про команду, цільову аудиторію продукту та розписати план використання залучених коштів. Максимальна кількість учасників команди – 6 людей.

Прийом проектів триватиме до 10 лютого 2019 року. 15 лютого за результатами заявок буде обрано та оголошено півфіналістів. У півфіналі обрані команди пітчитимуть свої проекти та доводитимуть журі, що саме їхня бізнес-ідея найкраща. Журі обере фіналістів, які 6 березня 2019 року зійдуться в останньому батлі за цінні призи та фінансування власних ідей.

Призовий фонд Tech Battle становить 50 тисяч гривень. Проект, що посяде перше місце, одержить 25 000 гривень, за друге і третє місце призери отримають 15 і 10 тисяч гривень відповідно.

Нагадаємо, в Національному університеті «Львівська політехніка» діє п’ять інноваційних навчальних програм від Львівського ІТ Кластеру:

  • «Інтернет речей / Іnternet оf Тhings»;
  • «Системи штучного інтелекту / Artificial Intelligence»;
  • «Кібербезпека / CyberSecurity»;
  • «Робототехніка / Robotics»;
  • «Business Analysis & Data Science».

Реєстрація