Усі ми родом з дитинства: політехніків закликають долучитися до благодійної акції IT’S Миколайко TIME

Група зв’язків з випускниками Львівської політехніки
листівка: Станьте помічником Миколая

Напередодні Дня Святого Миколая ми, натхненні давніми українськими традиціями, намагаємося дарувати більше любові та турботи до ближніх. Благодійні вчинки та корисні справи перетворюють наші будні у свята. Взаємодопомога завжди була важлива, проте під час цьогорічних «карантинних буднів» ми чітко усвідомили, як важливо у скрутні часи гуртуватися та підтримувати одне одного. Особливо цього потребують діти, які чекають на диво.

Тож група зв’язків з випускниками Львівської політехніки радо вирішила цьогоріч долучитися до благодійної ініціативи Студентського братства Львівської політехніки, аби подарувати казку діткам Підгірцівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І–ІІІ ступенів. Зі свого боку ми запросили до співпраці Асоціацію випускників. Тож сподіваємося на підтримку і взаємодію, адже щиро хочемо показати, що, попри ізоляцію, випускники усіх поколінь об’єднуються з активною студентською молоддю і творять єдину спільноту друзів Університету.

Стати помічником Святого Миколая може кожен, взявши лист від дитини або пожертвувавши кошти на закупівлю необхідних речей для вихованців школи. Додаткову інформацію щодо участі у благодійній акції можна отримати на сторінці IT’S Миколайко TIME у Фейсбуці.

Важливо!

Останній термін отримання подарунків та інших варіантів допомоги – 12 грудня.

Контактні особи:

  • Юлія: 099-674-73-53
  • Роман: 068-990-16-41
  • Настя: 067-308-72-25

Знаємо, що політехніки небайдужі та часто долучаються до добрих справ. Але разом ми зможемо більше! Тому чекаємо на Ваші зголошення на сторінці події IT’S Миколайко TIME у соцмережі Фейсбук.

листівка