Львівська політехніка візьме участь у Восьмій Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті»

За матеріалами порталу «Педагогічна преса»
Герб Львівської політехніки

З 25 до 27 жовтня 2016 року в Київському Палаці дітей та юнацтва відбудеться Восьма Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті».

Учасниками цьогорічної виставки стануть 95 університетів, академій, інститутів, коледжів, які зорієнтують учнів загальноосвітніх шкіл у виборі майбутньої професії, нададуть актуальну інформацію щодо умов вступу до навчальних закладів, підготовчих університетських курсів, спеціальностей, за якими ведеться підготовка фахівців, а також у безпосередньому спілкуванні з представниками і студентами цих закладів отримають відповіді на запитання, що цікавлять майбутніх абітурієнтів.

Серед учасників виставки Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний медичний університет імені Богомольця, Національний авіаційний університет, Національний аерокосмічний університет імені Жуковського, Національна академія сухопутних військ імені Гетьмана П. Сагайдачного, Національний юридичний університет імені Я. Мудрого, Національний університет «Львівська політехніка» та інші заклади.