Львівська політехніка обговорила можливу співпрацю за програмою партнерства компанії «Рошен»

Наталія ПАВЛИШИН, Центр комунікацій Львівської політехніки
зустріч з представниками компанії «Рошен»

Про перспективну співпрацю 19 липня домовлялися у Національному університеті «Львівська політехніка» під час зустрічі з представниками компанії «Рошен». Директорка з управління персоналом цієї компанії Гелена Вара та керівниця відділу оцінки та навчання Ольга Савкіна презентували для політехніків довготермінову програму партнерства з університетами України.

Головна мета цієї програми — підвищення якості освіти, відповідно до вимог ринку праці. А також налагодження співпраці за ключовими спеціальностями, серед яких зокрема: математика, фізика, хімія, біологія, біохімія та механіка.

Представники компанії окреслили наміри щодо співпраці. А це:

  • покращення матеріально-технічної бази визначених кафедр ЗВО;
  • створення можливостей для отримання іменних стипендій студентам зазначених спеціальностей, а також іменних премій найкращим викладачам визначених кафедр;
  • проведення низки заходів, націлених на інформування студентів про сучасні тренди, вимоги до виклику бізнесу.

Під час відвідин університету представниці компанії поспілкувалися з проректоркою з наукової роботи Наталією Чухрай, проректором Олегом Давидчаком, начальницею Науково-дослідної частини Лілією Жук, завідувачкою відділу маркетингу та інноватики Іриною Романовською, директором Інституту інженерної механіки та транспорту Олексієм Ланцем, завідувачем кафедри фізичної, аналітичної та загальної хімії Павлом Шаповалом, завідувачем кафедри технології органічних продуктів Зоряном Піхом, доценткою кафедри технології біологічно активних сполук фармації та біотехнології Мариною Стасевич.

Після зустрічі гостям Політехніки продемонстрували нові лабораторії ІХХТ та ІІМТ, а також можливості Tech StartUp School.

Фото: Анни Чорної

зустріч з представниками компанії «Рошен» зустріч з представниками компанії «Рошен» зустріч з представниками компанії «Рошен» зустріч з представниками компанії «Рошен» зустріч з представниками компанії «Рошен»