Політехніка гідно представила західний регіон на XII Міжнародному конкурсі CFA Institute Research Challenge

Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
на конкурсі CFA Institute Research Challenge

Команда ІНЕМ серед 36 учасниць потрапила до 16-ки всеукраїнського етапу XII Міжнародного конкурсу CFA Institute Research Challenge. У цьому заході можуть брати участь студенти економічних спеціальностей і лише один раз.

Як розповіла тренер команди, доцент кафедри менеджменту організацій Тетяна Кулініч, це вже третя участь студентів Політехніки у конкурсі CFA. Щороку його учасники досліджують відому світову корпорацію – аналізують її діяльність і прогнозують перспективи. Цього разу це була компанія Luxoft. За результатами письмового інвестиційного звіту, команда Львівської політехніки потрапила до всеукраїнського фіналу. Таким чином, студенти різних спеціальностей ІНЕМ Остап Вербінський (капітан), Юрій Тимчина, Ірина Лозова, Назарій Гриценко і Діана Мірзоєва презентували своє дослідження перед поважним журі у Києві та виконували непрості завдання. У результаті потрапили до 16-ки найкращих і отримали сертифікати міжнародного рівня. При оцінюванні судді зважали на глибину дослідження, рівень фахових знань студентів та бездоганний рівень англійської.

Хоча участь у європейському турі вибороти не вдалося (для цього треба цілеспрямовано готуватися з першого курсу), однак команда Львівської політехніки на всеукраїнському рівні єдина представляла західний регіон, а це свідчить про її неабиякий рівень. Відтак фіналісти всеукраїнського туру впродовж року зможуть на пільгових умовах пройти відповідні курси для поліпшення свого фахового рівня.

на конкурсі CFA Institute Research Challenge на конкурсі CFA Institute Research Challenge на конкурсі CFA Institute Research Challenge на конкурсі CFA Institute Research Challenge на конкурсі CFA Institute Research Challenge