Політехніка підписала угоду з Проєктом USAID «Економічна підтримка України» задля розвитку машинобудування

Tech StartUp School Львівської політехніки
Лого USAID

У Львівській політехніці відбулася важлива зустріч, що обіцяє появу великих перспектив та змін у нашому університеті й матиме вплив на розвиток машинобудівного сектору в Україні. Старша менеджерка з розвитку трудових ресурсів Проєкту USAID «Економічна підтримка України» Сніжана Леу-Севериненко зустрілася з проректором з наукової роботи Львівської політехніки Іваном Демидовим та представником Бізнес-інноваційного центру «Тех Стартап Скул» Олегом Соколом.

Під час цієї зустрічі обговорили умови підписання грантової угоди «Кращі технічні навички та інклюзивні умови для розвитку робочої сили в машинобудівному секторі України» та найважливіші етапи реалізації гранту. Він має надзвичайну масштабність у реалізації головної мети – покращення якості навчання молоді та дорослих, включаючи людей з інвалідністю, у технічних спеціальностях.

Кожна людина має право на якісну освіту й можливості для розвитку. Тому завдяки співробітництву з Проєктом USAID у Львівській політехніці буде створено новітні лабораторії інжинірингу, обробки металу, аналізу властивостей металів, робототехніки та інклюзивного простору.

В Університеті впевнені, що цей проєкт принесе гарні результати і стане джерелом нових можливостей для студентів, науковців та всієї машинобудівної галузі в Україні. Політехніки сподіваються на успішне співробітництво з бізнесом та комерціалізацію результатів наукових досліджень.

Давайте разом побудуємо майбутнє, де кожна людина зможе реалізувати свій потенціал та сприяти розвитку нашої країни!