Львівська політехніка підписала угоду про співпрацю з Вищою державною школою в Холмі (Польща)

Наталія Павлишин, тижневик «Аудиторія»
підписання угоди про співпрацю

Відтепер Львівська політехніка співпрацюватиме з Вищою державною школою в Холмі (Польща). Угоду про це підписав ректор нашого університету професор Юрій Бобало з ректором Аркадієм Тофілем.

Обговорення співпраці відбувалося на рівні керівництва університету, а також із директорами низки інститутів, серед яких – ІБІД, ІКНІ, ІКТА, ІГСН, ІЕСК, ІМФН, ІТРЕ, ІНПП, ІІМТ.

Польській делегації зробили коротку екскурсію інститутами, зокрема лабораторією аеродинаміки ІБІД і лабораторією Сіменс в ІЕСК.

Надалі сторони домовилися підтримувати та розвивати співпрацю через обмін студентами, навчання персоналу, обмін інформацією в галузі дидактичних програм, організації конференцій, наукових програм тощо.

підписання угоди про співпрацю підписання угоди про співпрацю підписання угоди про співпрацю підписання угоди про співпрацю підписання угоди про співпрацю підписання угоди про співпрацю підписання угоди про співпрацю підписання угоди про співпрацю підписання угоди про співпрацю підписання угоди про співпрацю підписання угоди про співпрацю підписання угоди про співпрацю