Політехніка передала три тонни допомоги для постраждалих у Херсонській міській територіальній громаді

Центр комунікацій Львівської політехніки
Допомога від Львівської політехніки

Херсонська міська територіальна громада звернулася до Спілки ректорів закладів вищої освіти України з проханням надати гуманітарну допомогу постраждалим від затоплення через підрив Каховської ГЕС.

– Нам надали перелік необхідних речей, тож ми передавали виключно те, чого люди потребували. Це, зокрема, засоби гігієни, інструменти, засоби для прибирання та дезінфекції, ковдри, постіль, одноразові захисні костюми, продукти, надувні матраци-ліжка. Загалом Львівська політехніка зібрала й передала три тонни гуманітарної допомоги. Одну тонну ми надіслали різним транспортом, а ще дві «Нова пошта» доставила безоплатно на умовах партнерства (номер ЕН 59000993665803). Також «Нова пошта» надала можливість до кінця липня безкоштовно доправити ще одну тонну гуманітарної допомоги, – розповів голова Центру збору гуманітарної допомоги Львівської політехніки Володимир Шепітчак.

Допомога від Львівської політехніки Допомога від Львівської політехніки Допомога від Львівської політехніки Допомога від Львівської політехніки Допомога від Львівської політехніки Допомога від Львівської політехніки