«Політехнік Camp» та IT Camp в Інституті сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола

Інститут сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола
Фото з Літньої школи

Літні школи «Політехнік Camp» та IT Camp за участю Львівської обласної Малої академії наук учнівської молоді кемпінгували в лабораторіях кафедри екологічної безпеки та природоохоронної діяльності й кафедри екології та збалансованого природокористування, а ще вчились надавати долікарську допомогу разом із кафедрою цивільної безпеки Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола.

Учні 8–10 класів із різних шкіл Львова й області дізнались трохи більше про закони та закономірності розвитку навколишнього природного середовища, способи й методи дослідження стану екосистем. Спробували себе в ролі «рятівників», усвідомили, скільки зусиль і навиків необхідно для порятунку життя, та ще довідались багато цікавого.

Доброю традицією стала співпраця з Інтелектуальним навчально-науковим центром професійної кар’єрної орієнтації, в рамках якої говорять про те, як жити в нашому спільному домі.

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи